Nyheter, inspirasjon og forskning

12/31/2021
Oppstart vårens grupper

Vi begynner å gjøre oss klare for nye grupper og går i gang fra mandag 31. januar. Det er så viktig for både liten og stor å kunne synge, danse, spille og kjenne at vi blir glade og får overskudd i kroppen! Musikken hjelper oss med så mye!

Om det skulle bli nye restriksjoner, finner vi gode alternativ, ute og på nett. Velkommen til en viktig aktivitetet sammen i disse tider!

12/6/2020
Adventskalender 2020

Hver dag fram til jul poster vi en liten sang eller rim og regle på Facebook-gruppa vår. Kjekt om dere vil kikke innom der og synge med! Velkommen inn hit: https://www.facebook.com/Barnas-Kulturverksted-147621448598604

Vi er ellers i gang med planlegging av nye grupper til våren. Høstens grupper har etter forholdene gått veldig bra, og vi har klart å gjennomføre gruppene som vanlig. Vi vil fortsette å ta smittevern på alvor til våren, og følge alle anbefalinger fra myndighetene.

I disse tider er det viktigere enn noen gang å synge, danse og spille for å få overskudd og styrke immunforsvaret. Ja, musikk gjør faktisk det! Når vi synger, frigjøres lykkehormonet oxytocin og gir oss ekstra energi og motstandskraft.

Velkommen til nye grupper i slutten av januar!

9/2/2020
NYTT TILBUD
Vi er veldig glad for å kunne starte semesteret
onsdag 2. september med et nytt tilbud!
BABY DROP IN-grupper med Tine Suman Hode
Hver onsdag mellom kl 10.30 og 12.30  
30 min musikkstund i romslige omgivelser i lokalet vårt på Sølvberget bibliotek og kulturhus. Velkommen!
Påmelding og betaling - kr 70 skjer via
https://www.facebook.com/groups/630958867437190

8/23/2020
Musikklek og smittevern

Det er naturlig at situasjonen med Covid-19 gjør det litt usikkert å melde seg på. Vi vil forsikre dere om at vi kommer til å følge alle smittevern-regler. Vi har et stort godt rom og tar alle hensyn for at dere skal føle dere trygge på gruppa. Det vi etterhvert også vet med rimelig stor sikkerhet, er at barn er svært lite utsatt for Covid-19.  

Vi vurderer å tilby et kortere kurs dette semesteret, om det gjør det lettere å melde seg på. Alternativt et kurstilbud online, om det er av interesse.

Velkommen! Det hadde vært så fint å ha nettopp DEG og ditt barn med på Musikklek!


8/7/2020
Nytt semester med nye muligheter!

Etter noen rare måneder med sendinger på nett i stedet for å kunne møtes, er vi glade for å kunne starte opp ny sesong med vanlige grupper på Sølvberget.

Det nye for sesongen er baby drop in-grupper som Tine Suman Hodne skal lede. Det blir spennende å prøve ut dette, og vi er så glade for å ha Tine med oss på laget.

Samtidig skal vi ha våre vanlige grupper som går over hele semesteret. Disse må man melde seg på. Babygruppe og 1-2 år på dagtid og ettermiddagsgruppene våre for 1-3 og 3-6 år.

Vi gleder oss til å se tidligere og nye deltakere, velkommen med din påmelding!

Utviklet av Impress publisering