Nyheter, inspirasjon og forskning

9/2/2020
NYTT TILBUD
Vi er veldig glad for å kunne starte semesteret
onsdag 2. september med et nytt tilbud!
BABY DROP IN-grupper med Tine Suman Hode
Hver onsdag mellom kl 10.30 og 12.30  
30 min musikkstund i romslige omgivelser i lokalet vårt på Sølvberget bibliotek og kulturhus. Velkommen!
Påmelding og betaling - kr 70 skjer via
https://www.facebook.com/groups/630958867437190

8/23/2020
Musikklek og smittevern

Det er naturlig at situasjonen med Covid-19 gjør det litt usikkert å melde seg på. Vi vil forsikre dere om at vi kommer til å følge alle smittevern-regler. Vi har et stort godt rom og tar alle hensyn for at dere skal føle dere trygge på gruppa. Det vi etterhvert også vet med rimelig stor sikkerhet, er at barn er svært lite utsatt for Covid-19.  

Vi vurderer å tilby et kortere kurs dette semesteret, om det gjør det lettere å melde seg på. Alternativt et kurstilbud online, om det er av interesse.

Velkommen! Det hadde vært så fint å ha nettopp DEG og ditt barn med på Musikklek!


8/7/2020
Nytt semester med nye muligheter!

Etter noen rare måneder med sendinger på nett i stedet for å kunne møtes, er vi glade for å kunne starte opp ny sesong med vanlige grupper på Sølvberget.

Det nye for sesongen er baby drop in-grupper som Tine Suman Hodne skal lede. Det blir spennende å prøve ut dette, og vi er så glade for å ha Tine med oss på laget.

Samtidig skal vi ha våre vanlige grupper som går over hele semesteret. Disse må man melde seg på. Babygruppe og 1-2 år på dagtid og ettermiddagsgruppene våre for 1-3 og 3-6 år.

Vi gleder oss til å se tidligere og nye deltakere, velkommen med din påmelding!

3/31/2020
Live sendinger med Musikklek

 

Velkommen til live streaming med Musikklek på Barnas kulturverksted sin Facebook-side. Vi har allerede sendt flere og går live igjen nå i dag torsdag 26.mars kl 12. Velkommen inn!

Besøk facebooksiden vår.

Utviklet av Impress publisering